2011. január 3.

Új esztendő köszöntése - 2011. január 03.


A Víziorgona Idősek Klubjának tagjai 2011. január 03-án - az első munkanapon - kedves kis ünnepségre gyűltek össze a Nyugdíjasház (a házunk) aulájában. A klub tagjai, és az itt dolgozók egy pohár pezsgő (üdítő) mellett, együtt köszöntöttük az új évet.  

A jókívánságok elhangzása után Fehérváriné Csépe Éva klubvezető asszonytól tájékoztatást kaptunk néhány, a házban dolgozókkal kapcsolatos személyzeti változásról. Husz Márta másik nyugdíjasházba került áthelyezésre, magasabb beosztásba. A helyére Gergely Mónika, az Őszikéből került áthelyezésre hozzánk. Lakatosné Marika pedig házon belül kapott új feladatot. Azt is megtudtuk, hogy Erzsi nővérnek a mai napon volt az utolsó szolgálata, nyugdíjba vonul.

Fentieken túl, a 2011-es év feladatairól is szó esett. A Klubvezető asszony részéről több javaslat is elhangzott a klub működésével kapcsolatban. Többek között, hogy legyen a klubnak újságja, valamint, hogy a klubtagok milyen rendszerességgel jöjjenek össze megbeszélésre.
 
A rendezvény alatt sokat fotóztam, és az ott felvett digitális képeket, igyekszem a résztvevők számára is elérhetővé tenni.

Budapest, 2011. január 03.

Molnár Béla

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése